FiveLiEnergy -- uw beste batterijleverancier!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Dongguan FiveLi Energy Co., Ltd

Dongguan FiveLi Energy Co., Ltd

1
Dongguan FiveLi Energy Co., Ltd
bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : FiveLiEnergy
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%
Main Products: Lithium ion Battery / LiFePO4 battery
Applications: E-Bike, Light, Solar Street Light, UPS

De Energieco. van Dongguanfiveli, Ltd, in 2012 wordt opgericht, is een professionele leverancier van batterijoplossingen dat zich specialiseert in het onderzoek, ontwerp, productie en verkoop van lithium ionenbatterij en het Fosfaatbatterij die van het lithiumijzer. Al onze producten worden ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste normen en voldoen of overschrijden de industrie aan veiligheid en milieunormen met inbegrip van: ISO9001, IEC62133, Ce, CITIZENS BAND, RoHS enz.

 

Met de hoogste norm - de kwaliteit, wordt onze batterijen verkocht goed in wereldmarkten, met inbegrip van Europa, de V.S., en de landen en de gebieden van Australië etc. De batterij van de FiveLimacht is wijd gebruikt in het Hulpmiddel 3C-van de Producten (handreeks, telefoon, scheerapparaat, elektrische stofzuiger, digitale producten, Noodsituatie Lichte, elektrische stuk speelgoed, medische apparatuur enz.) Macht, Elektrisch voertuig, UPS, Hommel, UAV, RC-Vliegtuig, RC-Auto, Intellegent-Robots, GPS, IOT, e-Fiets, Golfkar, Zonnestraatlantaarn, Toorts, Motorfiets, e-Autopedden enz.

 

Het grootste deel van onze onderzoek en ontwikkelingswetenschappers en ingenieurs heeft meer dan 5 jaar van ervaring in de batterijindustrie. Alle assemblerende exploitanten worden opgeleid volgens hoge normen; en ons verkoopteam is goede informatieverspreiders. Wij zullen met u werken om een oplossing van de douanemacht voor uw toepassingen te vinden en zullen u van volledig ontwerp voorzien, zullen en die oplossingen voor uw specifieke behoeften testen bouwen worden gemaakt.

Contactgegevens
Dongguan FiveLi Energy Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Elvis Leung

Tel.: +86-18576380903

Direct Stuur uw aanvraag naar ons